We verhuizen ons kantoor

Vanaf 15 juli verhuist ons Wisa/Wavedesign kantoor in Nederland naar een gloednieuwe locatie:
Nieuw adres: Groothandelsweg 9, 6515 AH te Nijmegen.
Nieuw telefoonnummer: +31(0)88 – 6055000


Hollands vakmanschap

WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voeren wij tegenwoordig een compleet ­assortiment met ­onder andere spoelsystemen en ­toebehoren, keramiek, ­toiletzittingen en een wellness programma.

Documentatie

Het WISA assortimentsoverzicht en andere brochures zijn als pdf beschikbaar. Hierin vindt u ons volledige assortiment, ingedeeld per productgroep en voorzien van alle informatie die u nodig heeft; EAN codes, artikelnummers en technische informatie. Vanzelfsprekend voorzien van illustraties en afbeeldingen.

Service & vragen

Heeft u vragen over WISA producten, over de installatie, de service of het onderhoud? Onze technische adviseurs beantwoorden deze graag. Gebruik het online formulier. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. Aarzel niet om contact op te nemen met ons klantsupport team.

Assortiment


WISA inbouwreservoirs voor toiletsystemen zijn in veel uitvoeringen en hoogtes verkrijgbaar. Voor vrijwel elke situatie biedt WISA een oplossing bij uw sanitaire vraagstuk.

Heeft u geen idee voor welk modelnummer WISA reservoir u een onderdeel zoekt. Gebruik dan onze grafische keuzehulp.  Selecteer op basis van het uiterlijk van het opbouw reservoir of het bedieningspaneel van het inbouwreservoir.
Op zoek naar een wc reservoir, oftewel toilet spoel- of stortbak? WISA opbouwreservoirs zijn de enige echte klassiekers in de sanitairinstallatie. Eenvoudig te monteren en ook beschikbaar met moderne waterbesparende spoeltechniek.

Nieuws