WISA Tronic

Hygiënische non-touch spoeltechniek

Een streling voor het oog

Met de Eos en Ion panelen van WISA haalt u state of the art bedieningspanelen in huis. Een sieraad voor iedere toilet of badkamer. Comfortabel en hygiënisch spoelen door middel van moderne elektronica. Wanneer u het toilet nadert komt het paneel tot leven, twee indicatoren  lichten dan langzaam op. Wanneer u simpelweg uw hand voor het bedieningspaneel beweegt neemt de techniek het van u over en zal er volautomatisch worden gespoeld. Fraai van buiten, slim van binnen.

Fraai en functioneel in iedere omgeving

Een fraai vormgegeven bedieningspaneel geeft elke toiletruimte iets extra’s. De Eos bedieningspanelen van WISA voldoen niet alleen aan veel functionele eisen, maar geven uw toilet of badkamer ook een bijzondere uitstraling. WISA Tronic panelen, vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen, glas of roestvast staal, zijn te gebruiken in particuliere woningen, maar ook bij uitstek geschikt voor semi-openbare gebouwen zoals kantoren en hotels. Speciaal voor openbare gebouwen is er de Eos Vandalisimo. Een robuust maar elegant bedieningspaneel uitgevoerd in 6 mm dik RVS.

Innovatieve techniek

Wie meent dat er over spoeltechniek makkelijk gedacht kan worden heeft het mis. Achter het bijzonder fraai vormgegeven bedieningspaneel schuilt moderne techniek. Of het nu gaat om de kleur van de verlichting, of het instellen van de periodieke spoeling, tal van functies zijn eenvoudig in te stellen vanaf uw mobiele telefoon of tablet. Geen permanente netvoeding voorzien? Geen probleem! De hydrogenerator wekt duurzaam energie op na elke spoeling. De combinatie van design, optimale hygiëne, functionaliteit en maximaal gebruiksgemak in uw sanitaire ruimte.

Gemak dient de mens

WISA Tronic is zeer eenvoudig te installeren en past op ieder WISA XS of XT spoelreservoir. Ook als het gaat om een reeds geplaatst systeem dat is voorzien mechanische- of pneumatische bediening (retro-fit). Haal met een simpele beweging het standaard mechanisme met hefboom uit het reservoir. Plaats hier met dezelfde eenvoud het nieuwe mechanisme met zeer krachtige servomotor terug. Het bedieningspaneel met elektronica wordt middels een kleine connector met het hefboommechanisme verbonden en stuurt de servomotor aan.

Stroomvoorziening

De WISA Tronic bedieningspanelen moeten worden gevoed met stroom. Als er geen netspanning is voorzien kan er gekozen worden voor een hydrogenerator of batterijvoeding.

Netvoeding

WISA Tronic bedieningspanelen worden standaard gevoed door middel van netspanning (transformator 230V - 6V Europese stekker). Is er netspanning aanwezig, sluit het paneel dan eenvoudig aan m.b.v. de netstroomadapter.

Batterijvoeding

Bij eerder ingebouwde XS spoelsystemen waarbij netspanning niet (meer) mogelijk is kan worden gekozen voor batterijvoeding. Hierbij schakelt de intelligente elektronica automatisch over op de energiezuinige Eco-modus.

Hydrogenerator

Haal elektrische energie uit waterkracht. Deze ingenieuze waterkrachtcentrale wekt energie op bij iedere spoeling van het toilet en slaat dit op in een speciale Lithium Ion accu.

Haal elektrische energie uit waterkracht

Met de zelfvoorzienende hydro-elektrische dynamo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over voldoende energie. De generator wordt aangesloten tussen waterleiding en vlotterkraan en wekt energie op bij iedere spoeling van het toilet en slaat dit op in een speciale Lithium Ion accu. Deze accu wordt geplaatst in het waterdichte batterij compartiment dat zich achter het WISA Tronic bedieningspaneel bevindt.

App

Met een speciale WISA applicatie voor uw mobiele telefoon of tablet kunt u makkelijk instellingen van het bedieningspaneel wijzigen. U kunt onder andere de kleur van de led-verlichting op het bedieningspaneel aanpassen en de intervalspoeling instellen.

Downloads