WISA XS

XS inbouwelementen

Méér mogelijkheden voor elke installateur!

De WISA XS systemen kunnen worden ingebouwd met behulp van gipsplaten of lichte wanden. Ook kunnen ze worden geplaatst achter een bestaande muur en zijn deze elementen geschikt voor plaatsing in een hoek.

Met een breedte van slechts 38 cm heeft u méér mogelijkheden èn is de verpakking bovendien handzaam uitgevoerd! Het WISA XS frame is echter meer dan een smal inbouwsysteem. De bekende WISA spoeltechniek is verder geoptimaliseerd volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Gerealiseerd op basis van de praktijkervaring die u als vakman met ons deelt.

WISA XS is verkrijgbaar in vele varianten; frames voor droge en natte afwerking, hoekplaatsing en een frame dat na afwerking nog in hoogte verstelbaar is! Ook frames voor wastafel en urinoir behoren tot het XS assortiment. En natuurlijk een bijpassende serie bedieningspanelen. Van rustig rond tot strak en vierkant. Uiteraard ook XS en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voor uw gemak zijn de inbouwsystemen uiterst eenvoudig te installeren en af te stellen. De voordelen zijn dus eindeloos. Als vakman mag u dat van ons verwachten!

Zeer compact

Smal inbouwelement van slechts 38 cm breed. Diepte slechts 14 cm.

Hoogte verstelbaar

Het frame kan 20 cm in hoogte worden versteld.

Solide frame

Het stalen 4x4 cm kokerframe heeft een draagvermogen van 400 kg.

Eenvoudige montage

Eenvoudige montage door voorgemonteerde onderdelen.

Excentrisch verstelbaar

Afvoerbeugel en overgangstuk zijn excentrisch verstelbaar.

Geen condensatie

Volledig geïsoleerd reservoir ter voorkoming van condensatie.

Geruisloos

Zeer stille hydrolische vlotterkraan - Klasse A.

Aanpasbaar spoelvolume

Spoelvolume is eenvoudig aan te passen.

Uitgebreide instructies

Uitgebreide installatie instructies bijgesloten.

Varianten

WISA XS is verkrijgbaar in vele varianten. De zelfdragende WISA XS WC frames zijn naast de standaard uitvoering ook te verkrijgen als hoekvariant, autoportant frame en Vario frame, dat na afwerking nog in hoogte verstelbaar is. De XS L frames zijn uitschuifbaar en garanderen een eenvoudige wandafwerking. Voor natte verwerking zijn de WISA Mont XS frames beschikbaar.

Urinoir-, wastafel - en andere frames

Naast de toilettoepassingen heeft WISA XS ook diverse urinoir frames en wastafelframes opgenomen in de serie, beide ook verkrijgbaar als hoekelement. Een steunbeugelelement en een element voor de ingebouwde montage van bad- en douchekranen completeren de serie.