Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws uit de installatiebranche en vacatures bij WISA.
Filter
blog_job

Als HR Generalist heb je een ontzettend leuke en veelzijdige rol in een internationale organisatie. In Nederland ben jij de HR vertegenwoordiging. Je wordt aangestuurd door de Managing Director EMEA en functioneel door CHRO in de USA.

YOUTUBE!

WISA was aanwezig op de VSK beurs in Utrecht. Maak in de video kennis met de nieuwste bedieningspanelen, ontdek de voordelen van onze baden en maak kennis met de technologieën van IPEE!

blog_delos-mat-zwart_(1)

Zwart is een veelgebruikte kleur in de badkamer. Zelfs het keramiek mag tegenwoordig zwart zijn. Daarom heeft WISA een bekend bedieningspaneel in een nieuw jasje gestoken.

blog_wavedesign_baden_brochures

De Wavedesign wellness brochure is compleet gerestyled. De gratis brochure biedt een totaalbeeld van het programma baden, douchebakken en massagesystemen van Wavedesign by WISA.

wisa-assortimentsoverzicht

Het assortimentsoverzicht 2022 is weer beschikbaar. Omdat ons programma zo zorgvuldig mogelijk wordt afgestemd op wensen en behoeften uit de markt, is er ook in deze editie weer een aantal wijzigingen doorgevoerd.

blog_intro-accountmanagers

Maikel Gonesh en Mitch Casteels zijn aangesteld als accountmanagers bij WISA B.V. Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe accountmanagers die het WISA team onlangs hebben versterkt.