Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws uit de installatiebranche en vacatures bij WISA.

Filter

Wisa zoekt een HR generalist

Als HR Generalist heb je een ontzettend leuke en veelzijdige rol in een internationale organisatie. In Nederland ben jij de HR vertegenwoordiging. Je wordt aangestuurd door de Managing Director EMEA en functioneel door CHRO in de USA.

WISA op de Installatie Vakbeurs 2022

Dit jaar staat Wisa weer op de Installatie vakbeurs in Hardenberg! We zien u graag van 13 tot 15 september op stand 169.

WISA op de VSK 2022

WISA was aanwezig op de VSK beurs in Utrecht. Maak in de video kennis met de nieuwste bedieningspanelen, ontdek de voordelen van onze baden en maak kennis met de technologieën van IPEE!

WISA zoekt een Assemblage Medewerker Whirlpools

Wij zoeken voor ons merk WaveDesign een enthousiaste collega. Op de afdeling Wellness is een vacature ontstaan voor een technische en zelfstandige: Assemblage Medewerker Whirlpools

WISA zoekt een Product Manager

WISA streeft ernaar om jaarlijks te blijven groeien in omzet en daarom zijn wij ter uitbreiding van ons team opzoek naar een zelfstandige, commerciële en technisch vaardige: Product Manager

WISA op VSK beurs

Save the date! WISA is aanwezig op de VSK beurs in Utrecht van 17 tot en met 20 mei 2022. Wil je ons komen bezoeken op de VSK? Registreer je dan nu via onze registratielink en ontvang een gratis ticket.