WISA opent Experience Center

In het jaar dat WISA haar 150 jaar bestaan viert, opent WISA een nieuw Experience Center van ca. 1.100 m² aan de Cruquiusweg 6-8 te Arnhem.

1 juni j.l. opende WISA een nieuw Experience Center naast de locatie van het huidige hoofdkantoor en productielocatie in Arnhem.
WISA investeert juist nu in een ruime showroom en biedt daarmee aan al haar relaties een gerichte ondersteuning van hun verkoop. WISA faciliteert haar handelsrelaties met de mogelijkheden van technische training, verkooptraining, assortimentskeuze en uiteraard de showroom als verlengstuk van hun eigen verkoopapparaat.
Wij verwelkomen iedereen die zich oriënteert op een nieuwe badkamer en inspiratie op wilt doen. Professionele marktpartijen en de particuliere consumenten. Men kan bijvoorbeeld baden in de meest uiteenlopende modellen en afmetingen zien, voelen en beleven. Ook is het mogelijk om de

verschillende whirlpoolsystemen uit te proberen. Onze wellness adviseurs kunnen u alles vertellen over onze producten en zijn vanzelfsprekend bekend met de laatste wellness en badkamer trends.

Het Experience Center doet ook dienst als trainingsruimte. Zowel op het gebied van spoeltechniek als voor wellness. Technisch en commercieel. Voor individuen en groepen. U bent allen van harte welkom.

Particulieren kunnen uitsluitend via de showroomhouder en/of installateur een afspraak maken om het Experience Center te bezoeken.

De showroom is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.