Artikelen 1 tot 5 van 34 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

WISA zoekt een Productontwikkelaar

6 februari 2018 09:43:56 CET

Ligt jouw talent in het ontwikkelen van producten en wil jij graag in een technisch bedrijf werken? Op onze afdeling Productontwikkeling zijn we op korte termijn op zoek naar een innovatieve en enthousiaste: Productontwikkelaar

Als Productontwikkelaar houd jij je bezig met het zelfstandig (mede-) ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten. Binnen onze groeiende internationale omgeving zijn voldoende kansen om je te ontwikkelen.

Lees meer
Geplaatst in Vacatures

WISA zoekt een Productmanager

6 februari 2018 09:41:20 CET

WISA blijft groeien en daarom zoeken wij ter uitbreiding van onze afdeling Marketing op korte termijn een zelfstandige en technisch zeer vaardige Productmanager.

De Productmanager maakt deel uit van ons Marketingteam en ondersteunt samen met zijn collega de afdelingen R&D en Marketing met betrekking tot bestaande, gewijzigde en nieuwe product/marktcombinaties. Het betreft een veelzijdige functie waarbij je de schakel bent tussen productontwikkeling en verkoop. Je hebt contact met vrijwel alle afdelingen binnen de organisatie.

Lees meer
Geplaatst in Vacatures

WISA zoekt een Marketingmedewerker

6 februari 2018 09:34:38 CET

WISA blijft groeien en daarom zoeken wij ter uitbreiding van onze afdeling Marketing op korte termijn een proactieve en enthousiaste medewerker die met zijn/haar creativiteit bij wil dragen aan het internationale succes van onze organisatie.

Als Marketingmedewerker voer je het Europese marketing- en communicatiebeleid van WISA en Fluidmaster in Europa uit. Je rapporteert direct aan de Marketingmanager, waardoor de lijnen kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Je draagt bij aan de ontwikkeling van onze merken en je ideeën zijn zeer welkom om onze marketing te optimaliseren.

Lees meer
Geplaatst in Vacatures

Spoelvolume XF reservoir aanpassen

1 februari 2018 08:45:13 CET

Het spoelvolume van een XF reservoir kan worden aangepast door de vlotterkraan en het uitstroommechanisme anders in te stellen. Standaard is de vlotterkraan op een spoelvolume van 3/6 liter ingesteld. Om water te besparen kan dit echter bijvoorbeeld worden omgezet naar 2/4 liter. Alle instellingen die bij een bepaald spoelvolume horen zijn weergegeven in de tabel.

 

SpoelvolumeInstellingen vlotterkraanInstellingen uitstroommechanisme
 hPositie vlotterLetter
2/4 L130 mm1J
2/4,5 L145 mm1L
2,5/4,5 L145 mm1N
2,5/5 L125 mm2G
3/5 L125 mm2J
3/4,5 L145 mm1O
3/6 L90 mm2F
3/7 L70 mm2A

 

 

Aanpassen vlotterkraan

De drijver van de vlotterkraan moet op de juiste hoogte worden ingesteld. Voor een 3/6 liter dual flush spoeling zal de hoogte 90 mm bedragen.

 

 

 

Aanpassen drijver uitstroommechanisme

Positie 1

Korte zijde van de drijver voor de kleine spoeling aan de bovenzijde, lange zijde van de drijver aan de onderzijde

 

 

Positie 2

Korte zijde van de drijver voor de kleine spoeling aan de onderzijde, lange zijde van de drijver aan de bovenzijde

 

 

Positie stelpen uitstroommechanisme

Zodra de positie van de drijver is bepaald zal deze bevestigd worden aan de stelpen van het uitstroommechanisme. Op de stelpen staan letter, waarmee de positionering van de drijver wordt bepaald.

WISA zoekt een KAM Coördinator

24 januari 2018 15:46:12 CET

WISA blijft groeien en daarom zoeken wij ter uitbreiding van onze afdeling KAM op korte termijn een proactieve en ondernemende KAM Coördinator. Ook kandidaten met ervaring op een deelgebied van KAM en affiniteit met en ontwikkelbereidheid op de andere gebieden, nodigen wij van harte uit te reageren.

Functie-inhoud:

Als KAM Coördinator ondersteun je de interne organisatie op het gebied van Kwaliteit-, Arbo- en Milieuaspecten. Je werkt stimulerend en coördinerend zodat de organisatie bewust handelt, voldoet aan wettelijke regelgeving en zorgdraagt voor een veilige en milieubewuste werkomgeving. Binnen onze groeiende internationale omgeving zijn voldoende kansen om je te ontwikkelen.

Lees meer
Geplaatst in Vacatures

Artikelen 1 tot 5 van 34 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5