Artikelen 1 tot 5 van 25 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

WISA blijft groeien en daarom zoeken wij voor onze afdeling bedrijfsbureau op korte termijn een: Medewerker Bedrijfsbureau.

 

Functie-inhoud:
Binnen deze veelzijdige functie, binnen een sterk groeiende (internationale) organisatie, ben je mede verantwoordelijk voor de toelevering van goederen en diensten op korte en lange termijn tegen de juiste kosten en condities. Daarnaast bied je ondersteuning bij het maken van de productieplanningen. Het betreft een dynamische functie met raakvlakken binnen de gehele organisatie.

Lees meer
Geplaatst in Vacatures

WISA zoekt een Teamleider Productie

14 februari 2017 08:08:40 CET

Voor onze Spuitgietafdeling zijn wij op korte termijn op zoek naar een leidinggevende en motiverende: Teamleider Productie.

 

Functie-inhoud:

Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en laten uitvoeren van alle benodigde activiteiten ten aanzien van de voorbereiding, bewaking en sturen van het productieproces in een ploeg. Je bent werkzaam in een 3-ploegendienst en geeft leiding aan een team.

Lees meer
Geplaatst in Vacatures

WISA zoekt een Productmanager

17 november 2016 08:49:26 CET

WISA blijft groeien en daarom zoeken wij voor onze afdeling Marketing op korte termijn een Productmanager.


Functie-inhoud:

De Productmanager maakt deel uit van ons Marketingteam en ondersteunt samen met de zijn collega de afdelingen R&D en Sales & Marketing met betrekking tot bestaande, gewijzigde en nieuwe product/marktcombinaties. Het betreft een veelzijdige functie met raakvlakken binnen de gehele organisatie.

Lees meer
Geplaatst in Vacatures
Fluidmaster, Inc., 's werelds grootste fabrikant van onderdelen en accessoires voor toiletreservoirs, heeft vandaag haar nieuwe Europees managementteam en organisatiestructuur bekend gemaakt. Commerciële, operationele en financiële organisaties worden binnen Fluidmaster Europa samengebracht. Deze nieuwe structuur, die met onmiddellijke ingang geldt, volgt op de acquisitie van WISA BV eerder deze week en de recente strategische toevoegingen van Key Teknik (Turkije), Kolektor LIV en Schwab sanitair tak (Slovenië), Opella Ltd. en CMI Distribution Ltd. (Verenigd Koninkrijk).Lees meer
Geplaatst in Bedrijfsnieuws

Fluidmaster breidt uit naar Noord-Europa

19 april 2016 08:46:00 CEST

SAN JUAN CAPISTRANO, CA (VS) en ARNHEM (NEDERLAND ) – 18 april 2016 – Fluidmaster, Inc., 's werelds grootste fabrikant van onderdelen en accessoires voor toiletreservoirs, heeft vandaag aangekondigd dat het WISA BV heeft overgenomen, een toonaangevende Nederlandse producent van sanitair. WISA, met een bedrijfsgeschiedenis van ruim 150 jaar, is een innovatieve fabrikant en producent van een scala aan inbouw- en opbouwreservoirs, en andere sanitaire artikelen zoals toiletzittingen en koppelstukken in heel Europa, alsmede baden, douchebakken en whirlpoolsystemen op haar thuismarkt.Lees meer
Geplaatst in Bedrijfsnieuws

Artikelen 1 tot 5 van 25 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5